28 okt. 2023 Halloween bij RKSV Sterksel

Het gaat weer spoken in Sterksel…

Halloween in Sterksel wordt georganiseerd voor alle jeugd tot 15 jaar uit Sterksel.
Zin in een avonden griezelen vraag je ouders om toestemming en meld je aan.
Aanmelden kan tot 22 oktober 2023.
Groepjes zijn toegestaan maak ze niet groter dan 8 personen

 

Aanmelden als Halloweenhuis

Wil je met je huis meedoen aan Halloweenavond dat kan!

Je kan je aanmelden bij Angelique Guitjens.

Op zaterdag 28 oktober 2023 verzamelen kinderen en ouders zich voor de Halloweentocht. Precieze locatie wordt nog gedeeld. (ter info vorig jaar hadden we 100 aanmeldingen van kinderen met ouders)

Het evenement vindt plaats tussen 19:00 uur en 21.30 uur. Dit betekent dat kinderen tussen deze tijd bij jullie de snoepjes mogen ophalen. De kids krijgen bij aanmelding een lege snoepzak mee, welke ze kunnen vullen als ze alle huizen langsgaan. Het is de bedoeling dat je per kind één snoepje geeft.

Als ze alle huizen langs zijn geweest hebben ze een gevulde snoepzak.

Voor startende huizen is er een basis versieringspakket, graag aangeven als je dit wilt hebben, zodat we dit ook max. 1 week voor aanvang van het evenement kunnen afgeven. Verder ben je natuurlijk helemaal vrij om je huis zo eng mogelijk te maken.

De 3 beste huizen verdienen dit jaar een leuke prijs.

Je mag zelf bedenken of dat je wilt dat kinderen moeten aanbellen of dat ze gewoon tot de deur moeten lopen en dat ze daar de snoep krijgen. Of je laat ze een rondje door je tuin lopen. Kortom je bent daar helemaal vrij in.

P.S. laat de kinderen niet zelf in een schaal graaien, want dan ben je voordat het evenement eindigt al helemaal leeggeplunderd.

Ik wens jullie heel veel succes en voorpret met het evenement en zie graag de foto’s tegemoet. Als je nog vragen hebt kun je altijd bellen op appen. Angelique RKSV Sterksel 0647171759.